Tapete

Različni motivi, enostavno polaganje in vzdrževanje so bili razlogi, da so tapete včasih našle prostor v vsakem domu. Pogosto se pri prenovi srečamo s problemom odstranjevanja tapete.Odstranjevanje tapete je lahko mukotrpno in dolgotrajno opravilo, še posebej če gre za starejše stanovanje, kjer so tapete lepljene v več plasteh.

Naše storitve zajemajo lepljenje tapete, odstranjevanje tapete, manjša popravila tapete in s tem povezane priprave sten za polaganje tapet.

 

POLAGANJE TAPET, TAPETE ZA STENO

Polaganje tapet

Tapete, ki so nekdaj krasile skoraj vsak dom, se ponovno vračajo, vendar tokrat še s kvalitetnejšimi materiali, enostavnejšo uporabo in vzdrževanjem ter z dodelanimi grafikami, ki spremenijo dolgočasno belino v atraktiven dizajn.

Kvalitetno polaganje tapet zahteva veliko znanja, saj sta od strokovnosti polaganja odvisni življenjska doba in končni izgled tapet. Polaganje tapet se pravzaprav prične že z ustrezno pripravo podlage, ki mora biti suha, čista in ravna, saj le na ta način omogoči nemoteno izvedbo del. Na podlagi dolgoletnih izkušenj ter poznavanja novih materialov in tehnik polaganja vam lahko zagotovimo vrhunske storitve, ki bodo izvedene dosledno, natančno in v dogovorjenem roku. Glede izbire tapet vam bomo z veseljem tudi svetovali in skupaj bomo poiskali najugodnejše in najprimernejše rešitve za vaš dom.

MOS 2015

Tudi podjetje MONTAŽER ZALOŽNIK D.O.O. sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS, ki se odvija od 8.9.2015 DO 13.09.2015 v Celju. Obiskovalcem sejma se bomo predstavili z: TOP NARAVNO IN KVALITETNO CELULOZNO IZOLACIJO – VPIHOVANJE SKELETNA GRADNJA ( TRAJNOSTNA IN NARAVNA ) PAROPROPUSTNE OBDELAVE FASAD Najdete nas v hali I, prostor št. 13. Vabimo vas, da obiščete naš razstavni prostor ter se prepričate o izdelkih ter prisluhnete našim nasvetom. Se vidimo na MOS-u!