Klasična in dekorativna slikopleskarska obdelava

Ponudba slikopleskarskih storitev obsega obdelavo površin obloženih z mavčno kartonskimi ploščami.
Pleskanje sten

Zaupajte pleskanje sten v vašem stanovanju ali poslovnem prostoru strokovnjakom. S primerno predpripravo bomo vaše stene ustrezno zgladili, tako da bo samo pleskanje sten potekalo na gladkih in ustrezno pripravljenih površinah.

Pri samem pleskanju stanovanja ali poslovnega prostora je primeren izbor barv in lakov – pralnih barv  -eden od ključnih dejavnikov. Barve imajo velik vpliv na svetlobo in naše počutje.

Prepustite se našim strokovnjakom na tem področju-svetovali vam bodo in skupaj z vami našli pravi design za obdelavo vaših prostorov.

Ponudba slikopleskarskih storitev obsega obdelavo površin obloženih z mavčno kartonskimi ploščami.
Bandažiranje
Stične površine premažemo z emulzijo, prekrijemo s plastificirano stekleno mrežico in zapolnimo z maso.

Glajenje
Celotno površino obloge zgladimo z dvema ali tremi (po potrebi tudi več) nanosi izravnalne mase. Odvečno maso s površine odstranimo z ročnim ali strojnim brušenjem.

Beljenje in dekorativno barvanje

Beljenje izvajamo v dvoslojnih nanosih, ne glede na podlago in tip barve. Videz stroge elegance in enostavne urejenosti, ki jih prostoru daje klasično beljenje zidnih in stropnih površin, lahko z uporabo barv spremenimo v pravo nasprotje.

MOS 2015

Tudi podjetje MONTAŽER ZALOŽNIK D.O.O. sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS, ki se odvija od 8.9.2015 DO 13.09.2015 v Celju. Obiskovalcem sejma se bomo predstavili z: TOP NARAVNO IN KVALITETNO CELULOZNO IZOLACIJO – VPIHOVANJE SKELETNA GRADNJA ( TRAJNOSTNA IN NARAVNA ) PAROPROPUSTNE OBDELAVE FASAD Najdete nas v hali I, prostor št. 13. Vabimo vas, da obiščete naš razstavni prostor ter se prepričate o izdelkih ter prisluhnete našim nasvetom. Se vidimo na MOS-u!