Izdelava mansard

S pomočjo Knauf suhomontažnih sistemov lahko na hiter in preprost način zgradimo podstrešno stanovanje oziroma mansardo in vam tako ustvarimo nov in čisto vaš kotiček za uživanje v družinski idili.

Izdelava mansarde:

Izolacija vaše mansarde in podstrešja je najbolj učinkovit način za izboljšanje učinkovitosti izrabe toplotne energije vašega doma. Vaš račun za ogrevanje bo pozimi izdatno manjši prav tako boste privarčevali v poletnih mesecih na račun hlajenja. Razlike v toplotnih izkoristkih so lahko zelo velike. V povprečju se poraba energije zmanjša med 30% in 40% po izolaciji mansarde in ostrešja.

Kaj lahko storimo za vas?

Naša prednost je kompletna izdelava in skrb za kvaliteno izdelavo mansarde . Izdelava mansarde obsega kompletno storitev: svetovali vam bomo pri izbiri izolacije, predelnih sten, izvedli vsa potrebna dela – izolacijo, kitanje stikov, pleskarska dela, glajenje sten, manjša elektro instalacijska dela. Dovolite da vam vašo mansardo preuredimo v energijsko varčen bivalni prostor.

Mansardni stropi se izdelujejo po enakem sistemu kot spuščeni stropi, le da tukaj več pozornosti posvetimo izolaciji in izbiri folij saj le tako lahko zagotovimo energetsko učinkovitost bivalnega podstrešja. Ko govorimo o energetski učinkovitosti bivalnih podstrešij, imamo tako v mislih toplotno izolacijo poševne ali ravne strehe, obodnega zidovja, slepe fasade ali kolenčnega zida.

► MANSARDE

Izdelujemo kompletne mansardne prostore, vključno z vso potrebno izolacijo in parno prepreko, kitanjem stikov, glajenjem sten, pleskarskimi deli in ostalimi instalaterskimi deli.

Gradnja mansarde s pomočjo Knauf sistemov

Pri gradnji mansarde uporabljamo predvsem Knauf mavčne plošče, ki se prilegajo vsaki gradbeni odprtini. Montaža na podkonstrukcijo omogoča vgradnjo instalacij v vmesni prostor. Knauf mavčne plošče štejemo med zdrave gradbene materiale.

  Knauf je odličen toplotni in zvočni izolator

Imajo sposobnost sprejemati odvečno zračno vlago takrat, ko jo je v prostoru preveč. Hkrati so jo sposobne tudi oddajati, kadar jo v prostoru primanjkuje. V kombinaciji z izolacijo predstavljajo odlično zaščito pred mrazom in visoko temperaturo poleti. Knauf mavčne plošče so odlična zaščita tudi v primeru požara – saj namreč ne gorijo. Poskrbijo tudi za protihrupno zaščito.

  Enostavna in hitra gradnja mansarde

Montaža Knaufovih suhomontažnih sistemov je enostavna in pomeni tudi izredno hitro gradnjo. To pa pomeni prihranek časa in denarja pri načrtovanju, gradnji in financiranju.

 

MOS 2015

Tudi podjetje MONTAŽER ZALOŽNIK D.O.O. sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS, ki se odvija od 8.9.2015 DO 13.09.2015 v Celju. Obiskovalcem sejma se bomo predstavili z: TOP NARAVNO IN KVALITETNO CELULOZNO IZOLACIJO – VPIHOVANJE SKELETNA GRADNJA ( TRAJNOSTNA IN NARAVNA ) PAROPROPUSTNE OBDELAVE FASAD Najdete nas v hali I, prostor št. 13. Vabimo vas, da obiščete naš razstavni prostor ter se prepričate o izdelkih ter prisluhnete našim nasvetom. Se vidimo na MOS-u!