Izdelava – obdelava PAROPROPUSTNIH fasad

Fasaderstvo

Izdelujemo fasade več  tipov. Za izdelavo uporabljamo več vrst izolativnih materialov. Fasaderstvo obsega tudi barvanje ali obnovo že obstoječe fasade. Fasada je lahko izdelana tudi po vaših željah, lahko se odločite tako za klasične, kot tudi za vrsto novejših fasad z izjemno toplotno izolacijo in večjo paropropustnostjo. Fasada je pomemben del objekta. Varuje objekt pred zunanjimi vplivi, nudi izolativno funkcijo, skrbi pa tudi za vizualni vtis objekta.

Fasadne barve, izbira barve je težka odločitev, zato vam izdelamo tudi barvno študijo v 3d obliki za lažjo predstavo-končnega izgleda fasade.

Obnova fasade , obnavljamo fasade na starejših objektih

Nudimo vam najkvalitetnejše fasadne obdelave

-       ULTRA PLUS IZOLACIJA

-       KLIMA IZOLACIJA

-       GRAFITNA IZOLACIJA

-       KAMENA VOLNA

-       LESNOVLAKNENA IZOLACIJA

 

Profesionalna izvedba

Pred izdelavo fasade objekt in okolico primerno zaščitimo. Po opravljenih delih pa za seboj lično pospravimo. Fasaderstvo je dejavnost s katero se ukvarjamo že več kot 15  let, je tudi naša glavna dejavnost. Pri izdelavi fasade uporabljamo svoj oder in priznane materiale. Izdelujemo fasadne sisteme, kjer so vse komponente od enega proizvajalca, tako dobite tudi garancijo proizvajalca materiala, certifikat.

 


MOS 2015

Tudi podjetje MONTAŽER ZALOŽNIK D.O.O. sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS, ki se odvija od 8.9.2015 DO 13.09.2015 v Celju. Obiskovalcem sejma se bomo predstavili z: TOP NARAVNO IN KVALITETNO CELULOZNO IZOLACIJO – VPIHOVANJE SKELETNA GRADNJA ( TRAJNOSTNA IN NARAVNA ) PAROPROPUSTNE OBDELAVE FASAD Najdete nas v hali I, prostor št. 13. Vabimo vas, da obiščete naš razstavni prostor ter se prepričate o izdelkih ter prisluhnete našim nasvetom. Se vidimo na MOS-u!