Stenske obloge

Stenske obloge

V primerih, ko želimo izravnati neravne zidane stene, prekriti razpoke na steni ali, če želimo izboljšati zvočno in toplotno zaščito lahko uporabimo suho montažni sistem stenskih oblog s kovinsko konstrukcijo. Poleg tega, da z oblogo dosežemo vizualni efekt lahko v notranjost obloge razpeljemo različne instalacije in napeljave.

Tako kot pri drugih suhomontažnih mavčnih sistemih tudi pri oblogah lahko izvedemo različne debeline izolacije obloge in lahko uporabimo za zaključni sloj različne mavčne plošče (navadne, ognjevarne, vlagoodporne, akustične) v enem sloju, dveh ali več.

STENSKE OBLOGE

Suhomontažne pregradne stene so sestavljene iz podkonstrukcije in obloge. Podkonstrukcijo tvorijo profili iz pocinkane jeklene pločevine ali leseni tramovi, nanje pa pritrdimo oblogo iz mavčnih plošč. Izvedba podkonstrukcije in vrsta obloge sta odvisni od zahtev po stabilnosti, zvočni in požarni zaščiti.

Pri izolaciji obstoječih zunanjih sten z notranje strani uporabimo nalepljene stenske obloge ali stenske obloge s kovinsko podkonstrukcijo. če želimo samo izravnati neravne zidane stene ali želimo zakriti razpokane stene, dosezemo to zelo hitro s suhomontažnimi stenskimi oblogami.

Če želimo izboljšati zvočno in toplotno zaščito, uporabimo suhomontažne stenske obloge s kovinsko podkonstrukcijo. Z njimi dosežemo ne le odličnega izgleda, temveč tudi potrebno zvočno in toplotno zaščito, istočasno pa lahko v votli del med oblogo in zidano steno vstavimo tudi vse potrebne instalacije.

MOS 2015

Tudi podjetje MONTAŽER ZALOŽNIK D.O.O. sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS, ki se odvija od 8.9.2015 DO 13.09.2015 v Celju. Obiskovalcem sejma se bomo predstavili z: TOP NARAVNO IN KVALITETNO CELULOZNO IZOLACIJO – VPIHOVANJE SKELETNA GRADNJA ( TRAJNOSTNA IN NARAVNA ) PAROPROPUSTNE OBDELAVE FASAD Najdete nas v hali I, prostor št. 13. Vabimo vas, da obiščete naš razstavni prostor ter se prepričate o izdelkih ter prisluhnete našim nasvetom. Se vidimo na MOS-u!