Spuščeni stropi

Spuščeni stropi iz mavčnih plošč so primerna rešitev za moderno urejene prostore kot tudi za adaptacijo starih prostorov.  Zaradi velikih možnosti oblikovanja je lahko vsak strop unikat saj je prilagojen vašim individualnim  željam.  Tako oblikovan strop lepo dopolnjuje Vaš interier.  Ker je strop spuščen lahko prazni prostor napolnimo z dodatno izolacijo, kar priporome k boljši toplotni iz zvočni izolaciji. Strop je sestavljen iz pocinkane podkonstrucije in mavčnih plošč, kar vzame  5 cm prostora po želji tudi več.

DEKORATIVNI STROPI

Dekorativni strop je primeren za vse zasebne, poslovne in javne prostore, uporaben pri adaptacijah, novogradnjah ali preprosto kot dekoracija. Strop se kreira po meri prostora in tako prilagodljiv vsaki zahtevi in zadostijo potrebe vseh načinov razsvetljave, prezračevanja, tehničnega varovanja ali akustičnih efektov.

 

MOS 2015

Tudi podjetje MONTAŽER ZALOŽNIK D.O.O. sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS, ki se odvija od 8.9.2015 DO 13.09.2015 v Celju. Obiskovalcem sejma se bomo predstavili z: TOP NARAVNO IN KVALITETNO CELULOZNO IZOLACIJO – VPIHOVANJE SKELETNA GRADNJA ( TRAJNOSTNA IN NARAVNA ) PAROPROPUSTNE OBDELAVE FASAD Najdete nas v hali I, prostor št. 13. Vabimo vas, da obiščete naš razstavni prostor ter se prepričate o izdelkih ter prisluhnete našim nasvetom. Se vidimo na MOS-u!