Obnova fasade

Veseli smo, da ste nas poiskali v vaši pomembni odločitvi in upravičeno pričakujete strokovno pomoč pri obnovi fasade. Z našimi izkušnjami na tem področju vam to pomoč tudi zagotavljamo.

Naš cilj je ponuditi takšno rešitev, ki je dolgoročna in ima kvalitetne izboljšave. Naše podjetje uporablja najkvalitetnejše materiale, ki se trenutno nahajajo na tržišču, zato je uspeh sanacije fasade tudi kvalitetnejši. Z dobrimi idejami in uspešno analizo stanja objekta, bomo prihranili nepotrebne napake in skrajšali roke izvedbe.

Vsaka fasada zahteva individualno presojo in rešitev. Na mnogih objekti je potrebno presoditi, ali je prisotna plesen in kondenzacija. So objekti, kjer ni možna zunanja izolacija. Obstajajo zgodovinski objekti, ki potrebujejo dodatne zahteve. Velik poudarek je tudi na negorljivih materialih. Zato se poglobimo v analizo stanja in po tehtnem premisleku predlagamo ustrezno rešitev.

Pri vsem tem, pa ne smemo zanemariti tudi ceno, ki mora biti dostopna in vam mora omogočiti kvalitetno odločitev.

Verjamemo, da ste nam pripravljeni prisluhniti, zato se že veselimo prvega kontakta z vami.

MOS 2015

Tudi podjetje MONTAŽER ZALOŽNIK D.O.O. sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS, ki se odvija od 8.9.2015 DO 13.09.2015 v Celju. Obiskovalcem sejma se bomo predstavili z: TOP NARAVNO IN KVALITETNO CELULOZNO IZOLACIJO – VPIHOVANJE SKELETNA GRADNJA ( TRAJNOSTNA IN NARAVNA ) PAROPROPUSTNE OBDELAVE FASAD Najdete nas v hali I, prostor št. 13. Vabimo vas, da obiščete naš razstavni prostor ter se prepričate o izdelkih ter prisluhnete našim nasvetom. Se vidimo na MOS-u!