Fasadne barve

Veseli smo, da ste nas poiskali v vaši pomembni odločitvi in upravičeno pričakujete pomoč pri izbiri fasade in zunanjem izgledu objekta, kjer je pomembna visoka kvaliteta in dostopna cena.

Odločate se med mnogimi vrstami fasadnih barv, ki bi bile primerne za vaš objekt. Zelo je pomembno, katera je tista barva, ki bo poudarila lepoto vašega objekta.

Kot prvo se moramo odločiti ali bo objekt imel eno barvo ali pa ga bomo z dekoracijami še polepšali. Priporočamo vam, da se pri tako pomembni odločitvi posvetujete z našim strokovnjakom, ki si je pri večletnih izkušnjah pridobil mnogih idej in vam jih v svoji zbirki referenc tudi pokaže.

Zelo veliko se uporabljajo vodoodbojne, z vodo redčljive barve. Barve se tudi prilagajajo na samo izbiro fasade. Barva mora imeti tudi dobro parapropusnost. Izbira kvalitete barve je tudi odvisna od vrste materialov na fasadi, ali je to kamen, opeka in podobno. Poznamo tople, hladne, pomirjene in nevtralne barve, ki dodajo še dodatni efekt objektu.

Na vse naštete podrobnosti je potrebno paziti pri izbiri barve. Mi na te podrobnosti dajemo velik poudarek, zato smo tudi uspešni.

Verjamemo, da ste nam pripravljeni prisluhniti, zato se že veselimo prvega kontakta z vami.

MOS 2015

Tudi podjetje MONTAŽER ZALOŽNIK D.O.O. sodeluje na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS, ki se odvija od 8.9.2015 DO 13.09.2015 v Celju. Obiskovalcem sejma se bomo predstavili z: TOP NARAVNO IN KVALITETNO CELULOZNO IZOLACIJO – VPIHOVANJE SKELETNA GRADNJA ( TRAJNOSTNA IN NARAVNA ) PAROPROPUSTNE OBDELAVE FASAD Najdete nas v hali I, prostor št. 13. Vabimo vas, da obiščete naš razstavni prostor ter se prepričate o izdelkih ter prisluhnete našim nasvetom. Se vidimo na MOS-u!